fbpx

DRU Metro 100XT Tunnel Eco Wave

Beskrivelse

Skab den smukkeste rumdeler med Metro 100 XT tunnel Eco wave, der er en gaspejs i topkvalitet fra hollandske DRU. Her får du en Gaspejs af højeste kvalitet med et smukt og stilrent design og et unikt indblik til flammerne fra begge sider. Takket være den aflange Vario Burner får pejsen en dyb flamme med et naturligt flammemønster.

 

Fordele ved Eco Wave:

  • Naturligt flammebillede over hele gaspejsen.
  • Fuld kontrol over flammen og varmen.
  • Perfekt til brug året rundt.
  • Livlig og varieret flammebillede.
  • Spar op til 50% på gasforbruget.
  • Tilsluttes med DRU Control app.

   

DRU Control app: Den nye DRU Control app gør det nemt og enkelt at justere flammebilledet direkte fra din tablet eller mobiltelefon. Den fungerer uafhængigt af fjernbetjeningen og giver dig mulighed for at vælge mellem fire niveauer: Luksus, komfort, økonomisk og brugerdefineret, hvor du kan justere flammebilledet efter dine egne ønsker. Når du har truffet dit valg, vil app´en oplyse dig om, hvor meget gas du vil spare i forhold til standard indstillingen. App’en giver desuden informationer om rengøring og servicering af pejsen.

 

Gaspejsens dimensioner: H: 41,5 x B: 100 x D: 41,9 cm

 

 

Vælg selv bagvæg, glas og gastype

Maestro 100XT Tunnel Eco Wave kan leveres med to forskellige typer bagbeklædning; sort interiør og Ceraglass interiør, ligesom det er muligt at vælge mellem flaskegas og natur/bygas. Du kan også frit vælge mellem dekorationsbrænde samt sorte eller hvide dekorationssten, Endelig er der også mulighed for at tilvælge Clear View – Refleksfrit glas, der giver et mere klart kig til flammerne samt ramme, hvis det ønskes. Er du i tvivl så kontakt os på telefonnummer 25563545 – vi er altid klar til at hjælpe.

Billederne nedenfor her giver en indikation af, hvordan gaspejsen opleves med almindeligt sikkerhedsglas (til venstre) og med Clear View refleksfrit glas (til højre)

 

Bagbeklædning:

Sort interiør – En enkel og moderne bagbeklædning i stilrent design, der især gør sig godt i kombination med Clear View Glass.

Ceraglass interiør – Eksklusiv bagbeklædning, der giver en flot reflektion af flammerne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dekoration:

Brunt dekorationstræ

Små hvide dekorationssten.

Små antracit glas dekorationssten, som har en blank overflade, der giver en ekstra dybde i pejsen og reflekterer flammerne.

Denne pejs skal – ligesom alle andre indendørs gaspejse – installeres og monteres af autoriserede fagfolk.

Husk at vi har prisgaranti på alle varer i vores webshop

Dette produkt

Pris:

kr.46.750,00kr.53.650,00