fbpx

1. Firma oplysninger

Pejsesalg.dk
Rydall Pejse
Klokkestøbervej 21
5230 Odense M
Cvr: 35838937
Mail: info@pejsesalg.dk
Tlf: : +45 25563545

Når du afgiver en ordre
Når du har afgivet en ordre på Pejsesalg.dk, vil vores system automatisk sende dig en bestillingsbekræftelse via e-mail.

Bindende ordrebekræftelse/ faktura sendes til dig via e-mail i forbindelse med afsendelse af orden, og vedlægges også sammen med de varer, du har bestilt.

Sendes din ordre som pakke, vil du blive informeret om leveringen via mail/sms fra Post Danmark eller GLS.

2. Annullering af ordre
Ordrer, der endnu ikke er afsendt fra Pejsesalg.dk, kan annulleres ved at kontakte Pejsesalg.dk på info@pejsesalg.dk eller telefon: 25563545

3. Priser
Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Der tages forbehold for afgiftsændringer mv.

4. Betaling
Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Dankort, eDankort, Visa, VisaDankort, MasterCard, Maestro, VisaElektron, JCB. Disse oplysninger transmitteres krypteret mellem kunde og Epay sikkerhedssystem. Vi trækker pengene, når varen sendes fra lager.

5. Fragt og levering
Forventet leveringstid er 1-3 hverdage på brændeovne og biopejse samt 14 dage på pejseindsatse og gaspejse, hvis varen lagerføres. Hvis varen ikke er på lager, kan der blive tale om længere leveringstid. I dette tilfælde vil du omgående få besked for nærmere aftale.

Pejsesalg.dk bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem.

6. Bytteservice
Når du handler i Pejsesalg.dk er der automatisk en bytteret op til 30 dage. Varen skal returneres i samme originale tilstand og ubrugt.

Varen skal sendes til:

Pejsesalg.dk

Rydall Pejse
Klokkestøbervej 21
5230 Odense M
Cvr: 35838937
Mail: info@pejsesalg.dk
Tlf: : +45 25563545

Når en vare skal byttes, skal du selv afholde udgiften for forsendelse til Pejsesalg.dk.

7. Fortrydelses-/returret
Pejsesalg.dk yder ifølge forbrugeraftalelovens § 17 en 30 dages fortrydelsesret på varer. Modtagne varer skal returneres i væsentlig samme stand og mængde. Retur-/fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen.

Det er muligt at returnere varer ved fortrydelse i vores butikker, såfremt du medbringer faktura fra Pejsesalg.dk.

Ved fortrydelse skal du selv afholde udgiften for forsendelse til Pejsesalg.dk. Det, du har betalt for varen, tilbagebetales til dig, når Pejsesalg.dk har modtaget dine varer retur. Ved benyttelse af fortrydelses-/returretten vil der ske en elektronisk tilbageførsel af pengene. Ved en elektronisk tilbageførelse kan der gå op til 5 dage før modtagelse.

Varen skal sendes til:

Pejsesalg.dk

Rydall Pejse
Klokkestøbervej 21
5230 Odense M
Cvr: 35838937
Mail: info@pejsesalg.dk
Tlf: : +45 25563545

8. Reklamationsret
I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer.
For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.
Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte Pejsesalg.dk og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Pejsesalg.dk vil derefter håndtere din reklamation.
Lider varen af en fejl eller mangel, vil Pejsesalg.dk søge at afhjælpe denne eller alternativt foretage omlevering.

9. Forbehold og ansvarsfraskrivelse
Pejsesalg.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

10. Betalingskort
Alle priser er inklusiv moms. som nævnt i punkt. 3, og i Danske Kroner (DKK). Du har følgende betalingskort at betale med: Visa, VisaDankort, MasterCard, Maestro, VisaElektron, JCB, Danske Netbank

11. Privatliv

For at handle hos os skal du oplyse dit navn, email og adresse. Vi bruger dette kun i forbindelse med at sende din ordre til det rette sted, sende dig en mail med en ordrebekræftelse og en update på email om, når din ordre er sendt.

  • Vi vil aldrig videregive dine informationer til en tredje part og aldrig dele dine data andetsteds.
  • Vi vil aldrig sende dig uønskede mails. Du modtager kun mails fra os, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.
  • Vi gemmer kun dit navn, email og adresse i vores system af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.

Se mere om vores privatlivspolitik her