fbpx

DRU Maestro 60 2-sidet hjørnepejs

Beskrivelse

Maestro 60 Eco Wave fra hollandske DRU er den ultimative hjørnepejs, der imponerer med et væld af justeringsmuligheder. Pejsen er udstyret med Dynamic Flame Burner, der giver realistiske og levende flammer, og designet er stilrent og moderne, så det passer ind i de fleste danske hjem. Du vælger selv om du vil have glas i højre eller venstre side – er du i tvivl så giv os et kald på 25563545 – vi er altid klar til at hjælpe.

Gaspejsens dimensioner: H: 92,3 x B: 77,6 x D: 49,5 cm
 

Vælg selv bagvæg, glas og gastype

Maestro 60 Eco Wave kan leveres med glas på højre eller venstre side, med to forskellige typer bagbeklædning; klassisk sten interiør og Ceraglass interiør,  ligesom det er muligt at vælge mellem flaskegas og natur/bygas. Endelig er der også mulighed for at tilvælge Clear View – Refleksfrit glas, der giver et mere klart kig til flammerne.

Billederne nedenfor her giver en indikation af, hvordan gaspejsen opleves med almindeligt sikkerhedsglas (til venstre) og med Clear View refleksfrit glas (til højre)

 

Bagbeklædning:

De klassiske sten giver pejsen en klassisk udsenende, som man kender fra det traditionelle pejse, hvor murværket har været synligt.

Ceraglass interiør – Eksklusiv bagbeklædning, der giver en flot reflektion af flammerne.

 

 

 

 

 

 

 


Maestro 60 skal – ligesom alle andre indendørs gaspejse – installeres og monteres af autoriserede fagfolk.

Husk at vi har prisgaranti på alle varer i vores webshop

Dette produkt

Pris:

kr.45.995,00kr.53.295,00