fbpx

TermaTech TT23RGS ( 1 stk. på lager )

Beskrivelse

Eksklusiv brændeovn med fedtsten og sideglas

Med TT23 serien forsøger Termatech at behage alles behov. Brændeovnene er yderst brugervenlige, velbyggede og er lavet efter principperne bag det skandinaviske, tidløse design. Termatech TT23RGS er en brændeovn der giver fuldt kig til flammerne – udover at den ovale ovn er udstyret med en buet frontlåge, er den også udstyret med to sideglas, der gør flammerne synlige fra alle vinkler.

Ovnen er pakket ind i varmelagrende fedtsten, der bidrager med en mere jævn varmeafledning til rummet. Det betyder, at ovnen holder sig varm mange timer efter ilden er gået ud, så I får optimalt udbytte af jeres brændsel.  Ovnen åbnes og lukkes let, takket være det varmebestandige magnetiske lukkebeslag, og det køle håndtag gør hverdagen nemmere for alle. Lige under lågen findes det diskrete reguleringshåndtag, der let og bekvemt giver adgang til at styre brændeovnens spjæld.

Den ovale form sikrer et dybt brændkammer, og ovnen imponerer desuden med en stor askeskuffe, der gør det let at komme af med overskydende aske.

Teknisk Data:

EffektNormal effekt: 5,6
Driftsområde i kW: 3-7
Effektivitet%: 81
Opvarmet overflade m2: 30-120Specifikationer
Vægt i kg: 170 kg
Års garanti: 5Mål i mmH / L / B: 1073 / 521 / 412

 

Dette produkt

Pris:

kr.24.595,00

TILBUD