fbpx

Contura 596G Style

Beskrivelse

 

Contura 596G Style – Eksklusiv brændeovn i moderne look

Contura 596G Style er udstyret med en bred glaslåge, store sideglas og fås hvid og sort lak. Denne model er en del af en af de mest populære modelserier fra Contura – nemlig 500 Style –  og nu er hele serien så blevet opgraderet, så den har fået en lang række af de værdsatte funktioner og fremragende egenskaber fra Contura 600 Style. Det betyder blandt andet, at du, når du køber en Contura 510 Style, får fornøjelsen af den automatiske startfunktion (ASF), boost-funktionen ved ilægning af brænde (RBF), og den lydsvage askeskuffe (SSA). Ovnen er altså blevet endnu lettere at tænde op i, og den fungerer endog rigtig godt  i moderne huse med højt undertryk.

 

Designet var i høj grad medvirkende til seriens oprindelige succes, og det er derfor næsten uforandret – Dog er der skruet op for den generelle finish, så helhedsindtrykket er endnu bedre end før.

Endelig imponerer 596G Style med flotte sideglas, der sikrer et skønt indblik til flammerne, uanset hvor i rummet, du opholder dig – og du kan få ovnen i både sort og hvid. Vælger du den sorte model, kan du vælge top i aluminium, glas eller festen, mens den hvide model fås med top i hvidlakeret støbejern


Fordele ved 596G Style:

  • Den brede glaslåge giver et let og moderne udtryk.
  • Cool-touch håndtag, der ikke bliver varmt, når brændeovnen er varm.
  • Contura-ovnene er udstyret med én enkel regulering for nøjagtig effektindstilling, hvilket gør det nemt og præcist at styre forbrændingen.
  • Låge, rist og askeskuffe er lette at få adgang til.
  • Clean Burning System – Forbrændingsluften varmes til en meget høj temperatur og strømmer ud på glassets inderside, hvilket formindsker soddannelse.
  • Med fire justerbare ben står brændeovnen stabilt på alle gulve.
  • ASF – Automatic Start Function – er en genial funktion, der automatisk regulerer optændingsluften via risten. Det betyder, at lågen kan lukkes, samtidig med at optændingsilden tændes, og brændeovnen bliver dermed helt uafhængig af rumluften.
  • RBF – Refuelling Boost Function – Med boost-funktionen kan du ”redde” en glød, der næsten er gået helt ud. Du åbner bare venstre håndtag, ny ilt kommer ind nedefra, hvilket sætter fart på gløden, så du kan få ild i nyt brænde.
  • SSA – Silent Sliding Ashtray – 510G Style har en ny askeskuffe, som takket være design og dæmpningsfunktion glider stille og blidt ved tømning.

 

Teknisk data:

Højde (mm): 1529

Bredde (mm): 495

Dybde (mm): 440

Vægt (kg): 136

Energiklasse A+

Maks. brændelængde (cm): 33

Effekt (kW): 5

Virkningsgrad (%): 80

Skorstenstilslutning: Opad  Bagside

 

Målskitser
Installationsvejledning

 

Dette produkt

Pris:

kr.26.295,00kr.29.095,00