fbpx

DRU Maestro 80 – 2 to-sidet Eco Wave

Beskrivelse

Maestro 80 2-sidet Eco Wave er en højteknologisk hjørnepejspejs, der imponerer med et fantastisk flot design. Her får du et spektakulært indblik til flammerne, og takket være Dynamic Flame Burner, får du realistiske og levende flammer og gode muligheder for at justere både varme og flammebillede. Pejsen indeholder to separate brændere, hvorfor man har mulighed for at justere varmeeffekten fra 1.3 kW og helt op til 7,7 kW (alt afhængig af gastype). Maestro 80 er derfor ideel til både små og helt store rum.

 

Fordele ved Eco Wave:

  • Naturligt flammebillede over hele gaspejsen.
  • Fuld kontrol over flammen og varmen.
  • Perfekt til brug året rundt.
  • Livlig og varieret flammebillede.
  • Spar op til 50% på gasforbruget.
  • Tilsluttes med DRU Control app.DRU Control app: Den nye DRU Control app gør det nemt og enkelt at justere flammebilledet direkte fra din tablet eller mobiltelefon. Den fungerer uafhængigt af fjernbetjeningen og giver dig mulighed for at vælge mellem fire niveauer: Luksus, komfort, økonomisk og brugerdefineret, hvor du kan justere flammebilledet efter dine egne ønsker. Når du har truffet dit valg, vil app´en oplyse dig om, hvor meget gas du vil spare i forhold til standard indstillingen. App’en giver desuden informationer om rengøring og servicering af pejsen.

Gaspejsens dimensioner: H: 75 x B: 76 x D: 39,6 cm

 

Vælg selv bagvæg, glas og gastype

Maestro 80 2-sidet Eco Wave kan leveres med to forskellige typer bagbeklædning; sort interiør og Ceraglass interiør, ligesom det er muligt at vælge mellem flaskegas og natur/bygas. Du kan også frit vælge, om der skal være glas i højre eller venstre side, og pejsen fåes både med og uden ramme. Endelig er der også mulighed for at tilvælge Clear View – Refleksfrit glas, der giver et mere klart kig til flammerne samt ramme, hvis det ønskes. Er du i tvivl så kontakt os på telefonnummer 25563545 – vi er altid klar til at hjælpe.

Billederne nedenfor her giver en indikation af, hvordan gaspejsen opleves med almindeligt sikkerhedsglas (til venstre) og med Clear View refleksfrit glas (til højre)

 

Bagbeklædning:

Sort interiør – En enkel og moderne bagbeklædning i stilrent design, der især gør sig godt i kombination med Clear View Glass.

Ceraglass interiør – Eksklusiv bagbeklædning, der giver en flot reflektion af flammerne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maestro 75XTU skal – ligesom alle andre indendørs gaspejse – installeres og monteres af autoriserede fagfolk.

Husk at vi har prisgaranti på alle varer i vores webshop

Dette produkt

Pris:

kr.43.550,00kr.51.145,00