fbpx

Svendsen 1 med bageovn ( 1 stk på lager )

Beskrivelse

Svendsen 1 – Brændeovn med bageovn 

Svendsen 1 med bageovn er en brændeovn af højeste kvalitet, der er designet til at fungere som den primære opvarmningskilde. Her er der tænkt over detaljerne og designet, så den er nem at bruge og holder år efter år. Bageovnen gør det muligt at bage brød og kager udelukkende ved at bruge varmen fra brændeovnen. Det er både smart og energirigtigt – og så er det bare hyggeligt, når duften af nybagt brød spreder sig i rummet.

Ovnen er konstrueret så man kan fyre med træ eller koks. Vælger man at fyre med koks, afgiver ovnen en jævn varme døgnet rundt, fra efterår hen over vinteren til foråret, med kun én optænding. Det er nemt, det er effektivt, det er billigt og skaber en fantastisk varmefordeling til husets øvrige rum.

Billige reservedele, der er nemme at skifte

Erfaringen har vist at alle sliddele, som sten, pakninger, glas og røgvendeplader skal være nemme og billige at udskifte. Det skal også helst kunne gøres i hjemmet af brugeren selv. Dette er der her taget hensyn til, de ekstra tykke og slidstærke 30 mm sten kan udskiftes på under fem minutter. Det samme gælder de keramiske pakninger, som her er anbragt i lågen for at sikre længst mulig levetid og hurtigere udskiftning, uden brug af lim og værktøj. Røgvendepladen som er en ganske almindelig rektangulær skamolplade er udskiftet i et snuptag. Og glasset sidder fast med to skinner, er fladt, og dermed billigt at udskifte i forhold til buet glas, hvis uheldet skulle være ude.

Dette produkt

Pris:

kr.25.295,00