fbpx

Svendsen 1 brændeovn ( 1 stk. på lager )

Beskrivelse

Svendsen 1 – Brændeovnen til den kvalitetsbevidste køber

Svendsen 1 er en højkvalitetsbrændeovn, der er designet til at fungere som den primære opvarmningskilde. Her er der tænkt over detaljerne og designet, så den er nem at bruge og holder år efter år.

Ovnen er konstrueret så man kan fyre med træ eller koks. Vælger man at fyre med koks, afgiver ovnen en jævn varme døgnet rundt, fra efterår hen over vinteren til foråret, med kun én optænding. Det er nemt, det er effektivt, det er billigt og skaber en fantastisk varmefordeling til husets øvrige rum.

Billige reservedele, der er nemme at skifte

Erfaringen har vist at alle sliddele, som sten, pakninger, glas og røgvendeplader skal være nemme og billige at udskifte. Det skal også helst kunne gøres i hjemmet af brugeren selv. Dette er der her taget hensyn til, de ekstra tykke og slidstærke 30 mm sten kan udskiftes på under fem minutter. Det samme gælder de keramiske pakninger, som her er anbragt i lågen for at sikre længst mulig levetid og hurtigere udskiftning, uden brug af lim og værktøj. Røgvendepladen som er en ganske almindelig rektangulær skamolplade er udskiftet i et snuptag. Og glasset sidder fast med to skinner, er fladt, og dermed billigt at udskifte i forhold til buet glas, hvis uheldet skulle være ude.

Ovnen er forsynet med et enkelt men yderst effektivt forvarmningssystem af den sekundære forbrændningsluft. Luften opvarmes i et hvirvelkammer med en meget stor overflade. I hvirvelkammeret presses luften ud mod kammerets ydersider, det vil sige ud mod de flader, som effektivt bestryges af de varme røggasser. Herved ophedes sekundær luften maksimalt uden at danne det tryktab, som ellers hæmmer luftens passage til ilden.

Dette er årsagen til at ovnen får en meget nem ”vejrtrækning”, det vil sige at luften har en nem og ubesværet vej gennem luftventilen til forbrændningen.

Dette produkt

Pris:

kr.20.995,00