fbpx

DRU Maestro 105 2-sidet hjørnepejs

Beskrivelse

Maestro 105 Eco Wave  er den ultimative hjørnepejs, der imponerer med et væld af justeringsmuligheder. Pejsen er udstyret med Dynamic Flame Burner, der giver realistiske og levende flammer, og designet er stilrent og moderne, så det passer ind i de fleste danske hjem. Du vælger selv om du vil have glas i højre eller venstre side – er du i tvivl så giv os et kald på 25563545 – vi er altid klar til at hjælpe.

 

Fordele ved Eco Wave:

  • Naturligt flammebillede over hele gaspejsen.
  • Fuld kontrol over flammen og varmen.
  • Perfekt til brug året rundt.
  • Livlig og varieret flammebillede.
  • Spar op til 50% på gasforbruget.
  • Tilsluttes med DRU Control app.

 

DRU Control app: Den nye DRU Control app gør det nemt og enkelt at justere flammebilledet direkte fra din tablet eller mobiltelefon. Den fungerer uafhængigt af fjernbetjeningen og giver dig mulighed for at vælge mellem fire niveauer: Luksus, komfort, økonomisk og brugerdefineret, hvor du kan justere flammebilledet efter dine egne ønsker. Når du har truffet dit valg, vil app´en oplyse dig om, hvor meget gas du vil spare i forhold til standard indstillingen. App’en giver desuden informationer om rengøring og servicering af pejsen.

Gaspejsens dimensioner: H: 55 x B: 103,9 x D: 39,6 cm

 

Vælg selv bagvæg, glas og gastype

Maestro 75 Eco Wave kan leveres med glas på højre eller venstre side, med to forskellige typer bagbeklædning; sort interiør og Ceraglass interiør,  ligesom det er muligt at vælge mellem flaskegas og natur/bygas. Endelig er der også mulighed for at tilvælge Clear View – Refleksfrit glas, der giver et mere klart kig til flammerne.

Billederne nedenfor her giver en indikation af, hvordan gaspejsen opleves med almindeligt sikkerhedsglas (til venstre) og med Clear View refleksfrit glas (til højre)

 

Bagbeklædning:

Sort interiør – En enkel og moderne bagbeklædning i stilrent design, der især gør sig godt i kombination med Clear View Glass.

Ceraglass interiør – Eksklusiv bagbeklædning, der giver en flot reflektion af flammerne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maestro 105 skal – ligesom alle andre indendørs gaspejse – installeres og monteres af autoriserede fagfolk.

Husk at vi har prisgaranti på alle varer i vores webshop

Dette produkt

Pris:

kr.50.950,00kr.60.245,00