fbpx

Contura 810 Style – Sort style – ( 1stk på lager ) FØDSELSDAGS TILBUD

Beskrivelse

 

Contura 810 Style – Klassisk brændeovn til en rigtig god pris

Contura 810 Style er en klassisk brændeovn med stor glaslåge, der sikrer et flot indblik til flammerne. Denne model opvarmer op til 120 kvadratmeter og tager brændestykker på op til 33 cm.Contura 810 Style fås i sort og det er muligt at vælge mellem top i aluminium, glas eller fedtsten.

 

Fordele ved 810 Style:

    • ASF – Automatic Start Function – En genial funktion, der automatisk regulerer optændingsluften via risten. Det betyder, at lågen kan lukkes, samtidig med at optændingsilden tændes, og brændeovnen bliver dermed helt uafhængig af rumluften.
    • RBF – Refuelling Boost Function – Med boost-funktionen kan du ”redde” en glød, der næsten er gået helt ud. Du åbner bare venstre håndtag, ny ilt kommer ind nedefra, hvilket sætter fart på gløden, således at du kan få ild i nyt brænde.
    • SSA – Silent Sliding Ashtray – En ny askeskuffe, som takket være design og dæmpningsfunktion, glider stille og blidt ved tømning.
    • Brænderum – Et praktisk rum under brændeovnen, som holder orden på brændet, er standard på flere modeller.
    • Låge af støbejern – For at modstå belastninger, som opstår i forbindelse med de store temperatursvingninger, skal lågen være fremstillet af formbestandigt støbejern.

 

Teknisk data:

Højde (mm): 950

Bredde (mm): 465

Dybde (mm): 365

Vægt (kg): 80

Energiklasse A+

Maks. brændelængde (cm): 33

Effekt (kW): 5

Virkningsgrad (%): 81

 

Målskitser
Installationsvejledning

 

Dette produkt

Pris:

kr.15.595,00kr.18.340,00

TILBUD