fbpx

Wiking Miro 3 Estimeret levering dec 2023

Beskrivelse

 

Wiking Miro 3 – Stilren brændeovn med sideglas

Miro 3 er en elegant og moderne brændeovn med sideglas, der gør det muligt at se flammerne fra flere vinkler.  Miro 3 er en gulvmodel, som kan stilles enten på en glasplade, en stålplade eller direkte på et flisegulv.

Miro modellerne er nogle af Wikings mest solgte brændeovne både til boligen, men især til sommerhuse. Det store brændkammer er med til at give en meget høj effekt, så ovnen uden problemer kan opvarme helt op til 120 m2.
Lågen og toppladen er lavet i kraftigt støbejern, mens resten af ovnen er i en tyk pladejern. Håndtaget er et stay-cool håndtag, som ikke bliver varmt.

Miro 3 er desuden udstyret med Automatik, som betyder at brændeovnen selv åbner og lukker for luftspjældet, så ovnen leverer en jævn temperatur, og du kan spare op til 40 % på dit forbrug af pejsebrænde.

Mulighed for friskluftsystem

Hvis dit hus er nyt eller bare meget tæt isoleret, anbefaler vi, at du tilkøber et friskluftsystem. Et friskluftsystem er et kit med en slange samt en rist, der skal placeres udenfor huset. Friskluftsystemet kan køres direkte ud af væggen bag ovnen eller ned i en kælder gennem gulvet og ud den vej.
Fordelen ved et friskluftsystem er, at du altid sikrer den optimale mængde ilt til brændeovnen.
Bor du i et nyt eller meget velisoleret hus kan iltniveauet være lavt – og har du Genvex-anlæg i huset skabes der et svagt undertryk, der gør, at pejse og brændeovne får svært ved at holde en god forbrænding, fordi de simpelthen mangler ilt. I de situationer er et friskluftsystem en oplagt løsning.
Har du et sommerhus eller et almindeligt parcelhus, har du typisk ikke behov for at få tilkoblet friskluftsystem til din brændeovn, da der er rigeligt ilt i disse huse. Har du problemer med røg i rummet ved brændeovnen, kan det i stedet være en røgsuger, der er behov for.

Brugervejledning

 

 

Teknisk data

Energiklasse: A
Wiking Autopilot: Ja
Driftsområde (kW):  4-8
Nominel effekt (kW): 4,9
Røgafgang, diameter (mm): 150
Virkningsgrad (%) Autopilot / IHS: 78 %
Skorstenstræk, anbefalet (Pa): 12
Højde (cm): 100,8
Bredde (cm): 46,8
Dybde (cm): 35,6
Brændkammerbredde (cm): 32-35
Vægt (kg): 87 kg

Friskluftsystem

Friskluftsystem til brændkammer, kan tilsluttes bag (Ø 100 mm): Ja
Friskluftsystem til brændkammer, kan tilsluttes gulv (Ø 100 mm): Ja

Afstande til brændbart materiale

Afstand til brændbart materiale, bag (cm): 10
Afstand til brændbart materiale, side (cm): 52
Møbleringsafstand, foran (cm): 90

Testresultater

Røggastemparatur (oC): 295
Røggasmasseflow (g/s): 4,9

Dette produkt

Pris:

kr.13.795,00kr.14.790,00