fbpx

Wiking Miro 1 Estimeret levering dec 2023

Beskrivelse

 

Wiking Miro 1 brændeovn på piedestal – Enkelt design og moderne look

Wiking Miro 1 er en dansk brændeovn, der byder på et enkelt og moderne design, der passer ind i de fleste danske hjem Brændeovnen har sideglas og er fastmonteret på en elegant piedestal, der hæver den 40 cm over jorden, og som sikrer den et lettere udtryk.

Miro modellerne er nogle af Wikings mest solgte brændeovne både til boligen, men især til sommerhuse. Det store brændkammer er med til at give en meget høj effekt, så ovnen uden problemer kan opvarme helt op til 120 m2.
Lågen og toppladen er lavet i kraftigt støbejern, mens resten af ovnen er i en tyk pladejern. Håndtaget er et stay-cool håndtag, som ikke bliver varmt.

Miro 1 er desuden udstyret med Automatik, som betyder at brændeovnen selv åbner og lukker for luftspjældet, så ovnen leverer en jævn temperatur, og du kan spare op til 40 % på dit forbrug af pejsebrænde.

Mulighed for friskluftsystem

Hvis dit hus er nyt eller bare meget tæt isoleret, anbefaler vi, at du tilkøber et friskluftsystem. Et friskluftsystem er et kit med en slange samt en rist, der skal placeres udenfor huset. Friskluftsystemet kan køres direkte ud af væggen bag ovnen eller ned i en kælder gennem gulvet og ud den vej.
Fordelen ved et friskluftsystem er, at du altid sikrer den optimale mængde ilt til brændeovnen.
Bor du i et nyt eller meget velisoleret hus kan iltniveauet være lavt – og har du Genvex-anlæg i huset skabes der et svagt undertryk, der gør, at pejse og brændeovne får svært ved at holde en god forbrænding, fordi de simpelthen mangler ilt. I de situationer er et friskluftsystem en oplagt løsning.
Har du et sommerhus eller et almindeligt parcelhus, har du typisk ikke behov for at få tilkoblet friskluftsystem til din brændeovn, da der er rigeligt ilt i disse huse. Har du problemer med røg i rummet ved brændeovnen, kan det i stedet være en røgsuger, der er behov for.

Brugervejledning

 Testresultater

Teknisk data

Energiklasse: A
Wiking Autopilot: Ja
Driftsområde (kW):  4-8
Nominel effekt (kW):  4,9
Røgafgang, diameter (mm):  150
Virkningsgrad (%) Autopilot / IHS:  78 %
Skorstenstræk, anbefalet (Pa): 12
Højde (cm):  110,4
Bredde (cm):  46,8
Dybde (cm): 35,6
Brændkammerbredde (cm): 32-35
Vægt (kg): 87 kg

Afstande til brændbart materiale

Afstand til brændbart materiale, bag (cm): 10
Afstand til brændbart materiale, side (cm): 52
Møbleringsafstand, foran (cm): 90
Røggastemparatur (oC): 295
Røggasmasseflow (g/s): 4,9

Dette produkt

Pris:

kr.13.795,00kr.14.790,00