fbpx

Wiking Mini 2 Estimeret levering dec 2023

Beskrivelse

 

Wiking Mini 2 brændeovn på høj fod – Perfekt til sommerhuset eller mindre rum

Wiking Mini 2 er en lille brændeovn, der er nem at placere selv i mindre rum. Den er ideel til at skabe hygge og stemning i hjemmet og fungerer rigtig godt som sekundær varmekilde i boliger eller som primær varmekilde i mindre sommerhuse.

Trods størrelsen på Wiking Mini 2 brændeovnen, er modellens brændkammer udformet, så der kan fyres med forholdsvis store stykker træ på helt op til 35 cm. Håndtaget på brændeovnen er et stay-cool håndtag, som forbliver koldt, selv når ovnen har været i gang i timevis.

Du kan selv vælge, om du ønsker bag- eller topudgang på Wiking Mini 2, men trækker din skorsten ikke optimalt, vil togafgang altid være at foretrække. Wiking Mini 2 på høj fod kan placeres på de fleste underlag med en gulvplade under.

Alle Wiking Mini brændeovne er udstyret med en bimetalfjeder, der kan styre luftindtaget. Fjederen åbner og lukker selv for spjældet og sikrer en optimal forbrænding, der kan spare op til 40 % i træforbrug i forhold til en tilsvarende brændeovn.

Mulighed for friskluftsystem

Endvidere er det muligt at tilkøbe friskluftssystem til Wiking Mini 2. Et friskluftsystem er et kit med en slange samt en rist, der skal placeres udenfor huset. Friskluftsystemet kan køres direkte ud af væggen bag ovnen eller ned i en kælder gennem gulvet og ud den vej.
Fordelen ved et friskluftsystem er, at du altid sikrer den optimale mængde ilt til brændeovnen. I mange nye eller nyrenoverede huse, kan der opstå problemer med for lidt ilt. Har du Genvex-anlæg i huset skabes der et svagt undertryk, og det undertryk gør, at pejse og brændeovne får svært ved at holde en god forbrænding, fordi de simpelthen mangler ilt. I de situationer er et friskluftsystem en oplagt løsning.
Har du et sommerhus eller et almindeligt parcelhus, har du typisk ikke behov for at få tilkoblet friskluftsystem til din pbrændeovn, da der er rigeligt ilt i disse huse. Har du problemer med røg i rummet ved brændeovnen, kan det i stedet være en røgsuger, der er behov for.

BrugervejledningTeknisk data

Energiklasse: A+
Wiking Autopilot: Ja
Driftsområde (kW): 2-7
Nominel effekt (kW):  4,5
Røgafgang, diameter (mm):  150 (Kan blive 125)
Virkningsgrad (%) Autopilot  83 %
Skorstenstræk, anbefalet (Pa): 12
Højde (cm):  83,2
Bredde ved fødder (cm):  51,3
Bredde på brændeovn (cm): 46,8
Dybde ved fødder (cm): 37,1
Brændkammerbredde (cm): 32-35
Vægt (kg): 73,5 kg

Afstande til brændbart materiale

Afstand til brændbart materiale, bag (cm): 12,5
Afstand til brændbart materiale, side (cm): 32,5
Møbleringsafstand, foran (cm): 100

 

 

 

 

Dette produkt

Pris:

kr.11.995,00kr.12.990,00