fbpx

Morsø Forno Garden Sæt

Beskrivelse

Nyd sommeren i fulde drag med dette komplette Morsø Forno Garden sæt, der ikke alene giver dig markedets bedste udendørs pizzaovn og grill, men også et perfekt arbejdsbord, en askeskraber og tre sække optændingsbrænde.

Dette er det perfekte sæt for udendørsgourmeten, der ikke vil gå ned på kvalitet.

Alsidig madlavning med Fornoen – du vil opleve, hvor nemt det er at lave de lækreste madoplevelser. Alt fra saftige T-bone steaks – til røget laks, hjemmelavet pizza med sprød bund eller lækker lammeskank.

Morsø Forno Garden er grill-og pizzaovnen på et stort bord (120 x 60 cm) der giver lidt arbejdsplads og ikke mindst muligheden for at flytte bordet rundt på terrassen. Her er der god plads til det dekorative brænde, så det altid er lige ved hånden.

Morsø Forno Garden er til dig, der sætter pris på god mad, originalitet og fælles oplevelser. Med rene linjer og et simpelt, funktionelt design har den prisbelønnede designer Klaus Rath skræddersyet ovnen til det moderne, nordiske hjem – eller rettere til hjemmets skønne uderum. Når maden er klaret – rykkes Fornoen tættere på, hvor den med varme, hygge og de dekorative flammer skaber et helt naturligt samlingspunkt for den skønne sommeraften.

Morsøs Forno Garden sættet indeholder det tilbehør, du har brug for, for at grille, stege og lave lækre desserter i din Forno udeovn. Skal du røge fiskeretter mangler du kun døren til Fornoen.

Hele sættet indeholder følgende Morsø produkter:

Forno
Stort Udebord
Tuscan Grillrist
Askeskraber
3 sække optændingsbrænde

Se kokken Gorm Wisweh bage pizza i Morsø Forno samt udeovnen, her.

Videofilm med andre retter bliver tilberedt her.

Dette produkt

Pris:

kr.13.995,00