fbpx

DRU Excellence 50XT gaspejs

Beskrivelse

Excellence 50XT er en ekstra høj, lodret gaspejs, der på enestående vis forvandler en almindelig skillevæg til en eksklusiv rumdeler med de smukkeste flammer.

Excellence 50XT er udstyret med det unikke Eco Wave system, der sikrer et fantastisk flammebillede og samtidig sørger for at begrænse gasforbruget, så du får maksimalt udbytte af din investering.

Fordele ved Eco Wave:

  • Naturligt og varieret flammebillede
  • Fuld kontrol over flammer og varme
  • Perfekt til brug året rundt
  • Lavt gasforbrug
  • Kompatibel med DRU control app (iOS og Android)


Vær opmærksom på
, at DRU Excellence 50XT Eco Wave ikke findes i en udgave der kan brænde på gas fra gasflasker. Den kan derfor kun benyttes sammen med Naturgas/Bygas.

DRU Control app: Den nye DRU Control app gør det nemt og enkelt at justere flammebilledet direkte fra din tablet eller mobiltelefon. Den fungerer uafhængigt af fjernbetjeningen og giver dig mulighed for at vælge mellem fire niveauer: Luksus, komfort, økonomisk og brugerdefineret, hvor du kan justere flammebilledet efter dine egne ønsker. Når du har truffet dit valg, vil app´en oplyse dig om, hvor meget gas du vil spare i forhold til standard indstillingen. App’en giver desuden informationer om rengøring og servicering af pejsen.

Gaspejsens dimensioner: H: 98 x B: 49,6 x D: 36 cm

Vælg selv farve og bagvæg

Excellence 50XT kan leveres med to forskellige typer bagbeklædning; sort interiør og Ceraglass interiør, ligesom man kan vælge dekorationsbrænde i brun eller hvid. Endelig er der også mulighed for at tilvælge Clear View – Refleksfrit glas, der giver et mere klart kig til flammerne.

Billederne nedenfor her giver en indikation af, hvordan Excellence 50XT opleves med almindeligt sikkerhedsglas (til venstre) og med Clear View refleksfrit glas (til højre)

 

Bagbeklædning:

Sort interiør – En enkel og moderne bagbeklædning i stilrent design, der især gør sig godt i kombination med Clear View Glass.

Ceraglass interiør – Eksklusiv bagbeklædning, der giver en flot reflektion af flammerne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dekorationsbrænde:

Flot dekorationstræ til gaspejse, som ligner rigtigt træ og er med til at give en virkelighedstro flamme.

Flot dekorationstræ til gaspejse, som ligner rigtigt birketræ og er med til at give en virkelighedstro flamme.

 

 

 

 

 

 

 

Excellence 50XT skal – ligesom alle andre indendørs gaspejse – installeres og monteres af autoriserede fagfolk.

Husk at vi har prisgaranti på alle varer i vores webshop

Dette produkt

Pris:

kr.50.450,00kr.55.250,00